ارگ

منوي اصلي

آرشيو مطالب

لينکستان

ساعت

امکانات

ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 1
بازدید هفته : 12
بازدید ماه : 16
بازدید کل : 7803
تعداد مطالب : 2
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1



Alternative content






جاوا اسكریپت


موارد در مورد پیانو

پیانو

پیانو یکی از سازهای صفحه کلید دار و مشهورترین آن ها است. پیانو به عنوان مادر سازها و کامل ترین ساز نیز شناخته می شود، علت نسبت دادن این لقب به این ساز آن است که پیانو قادر است محدوده بسیار گسترده ای از اصوات را تولید کند در حالی که سایر سازهای اصیل موسیقی تنها بخشی از این محدوده صدا را تولید می کنند.پیانو در شکل فعلی اش بیش از هفت اکتاو دارد و قادر به تولید فرکانس هایی از حدود 20 تا 5000 هرتز می باشد، در حالی که در مقایسه ساز ویولن تنها قادر به تولید کمتر از چهار اکتاو و بهترین خواننده ها تنها قادر به خواندن کمتر از سه اکتاو صدا هستند.

 

انواع پیانو

پیانو دیواری (Vertical - Upright)


پیانوهای دیواری در ارتفاع های مختلف، با بدنه - اغلب با چوب تمام شده - متفاوت و انواع مدل ساخت بدنه وجود دارند که بدون شک می توانند سلیقه شما را راضی کنند. در اولین قدم مهمترین پارامتر برای اینکه متوجه شوید پیانو عمودی چقدر حالت مبتدی دارد و چقدر حالت حرفه ای ارتفاع پیانو دیورای است. ارتفاع یک پیانو دیواری از کف زمین تا بالای آن اندازه گیری می شود (چه پیانو چرخ داشته باشد چه نداشته باشد).

دلیل این امر بیشتر به این خاطر است که عرض و تقریبآ عمق پیانو ها با کمی تفاوت یکسان است و این ارتفاع ساز است که در حجم بدنه پیانو تاثیر بیشتر را می گذارد، هرچه ارتفاع بیشتر باشد پیانو حجم صوتی بیشتری دارد. حجم صوتی ارتباطی به رنگ یا شفاف و مات بودن صدا ندارد و صرفآ صوت حاصله از این پیانو قوی تر خواهد بود. چرا که پیانو بلند علاوه بر آنکه سیم های طولانی تری هم دارد، صفحه صدای (Sound Board) بزرگتری دارد که باعث تولید صدای قوی تر می گردد.

 

پیانو کنسول


ادامه مطلب
نويسنده: حسین میرزایی تاريخ: چهار شنبه 16 اسفند 1391برچسب:انواع پیانو,اموزش پیانو,اموزش کلی در مورد پیانو, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

نحوه گوش دادن به موسیقی

شاید شما هم به موسیقی علاقه‌ داشته باشید، اما در حال حاضر آنطور که باید و شاید از موسیقی لذت نمی‌برید. پوشه‌های درهم و برهم، برنامه‌های پخش‌کننده نامناسب، هدفون درب داغان و فایل‌هایی که به فرمت‌های گوناگون وجود دارند و هنوز به خوبی تبدیل نشده‌اند. این‌ها تنها برخی از موارد آزاردهنده در حین گوش دادن موسیقی هستند. در این مقاله سعی کرده‌ایم راه‌کارهایی را برای ارتقای این مهم ارائه نماییم؛ با زومیت همراه باشید.

 

Music

 

10. آلبوم‌های موسیقی‌تان را سر و سامان دهید

music 1اگر نتوانید موسیقی دلخواهتان را بیابید، گوش کردن به آن ناممکن می‌شود. کاربران سیستم مک و برنامه iTunes می‌توانند از برنامه Doug's AppleScript استفاده کنند. با وجودی که نتایج استفاده از این ابزار امید بخش است، اما بکار گرفتن آن کمی خسته کننده است. به کمک این ابزار می‌توانید موارد ناخواسته را حذف کرده و به راحتی به آهنگ‌های مورد علاقه‌تان دسترسی داشته و آن‌ها را بشنوید. اگر هم کاربر ویندوز هستید صدها گزینه متفاوت دارید به عنوان مثال می‌توانید از نرم‌افزار Winamp به همراه Foobar2000 و یا Media Monkey استفاده نمایید.

9. از ویدیوهای زنده لذت ببرید

music 2می‌توانید هرجا که می‌روید با خود آهنگ‌های دلخواهتان را همراه داشته باشید، اما نکته ای که حائز اهمیت است آنکه گوش فرادادن به ویدیوهای زنده‌ی گروه موسیقی موردنظرتان لطف دیگری دارد. برای اطمینان از اینکه هیچ یک از این رویدادهای مهم هنری را از دست نمی‌دهید، کافی است از برنامه Songkick که برای سیستم عامل iOS و آندروید نوشته شده، استفاده کنید. این برنامه با توجه به آلبوم‌های موسیقی که دارید، گروه‌های هنری مورد علاقه‌تان را شناسایی کرده و برنامه‌های آن‌ها را به شما گوشزد می‌کند. Songkick به شما دریافتن کنسرت‌های پیش رو کمک شایانی می‌کند.

8. آهنگ‌هایتان را پیدا کنید

songپیدا کردن آهنگ‌های جدید از طریق ویدئوهای YouTube کار جذاب و جالبی است، اما در برخی از ویدیوها، موزیک‌هایی استفاده شده که ناشناخته هستند و یا هیچ نام و نشانی از آن در فیلم مربوطه وجود ندارد. پس بهتر است برای کسب اطلاعات بیشتر درباره موزیک آن به بخش نظرات سری بزنید و آن‌ها را بکاید تا شاید سر نخی از این آهنگ در آنجا باشد و بتوانید آن موزیک را از جای دیگری دانلود نمایید. همچنین می‌توانید از نرم‌افزارهایی چون Shazam (اندروید، iOS) برای تشخیص موزیک استفاده نمایید.

7. استفاده از سرویس‌های پخش موسیقی

music 3می‌توانید فایلهای متعددی را در یک پخش‌کننده موسیقی جای دهید، اما اگر نمی‌خواهید خود را به آن‌ها محدود نمایید، بهتر است از یک سرویس پخش موسیقی مانند Spotify یا Rdio استفاده کنید. بدین ترتیب نه تنها به صدها آهنگ گوناگون دسترسی خواهید داشت، بلکه می‌توانید از این طریق با موسیقی‌های جدیدی نیز آشنا شوید.

6. تهیه نسخه پشتیبان و همگام‌سازی آلبوم‌هایتان برای پخش در رایانه‌های گوناگون

music 6اگر از چندین رایانه استفاده می‌کنید، دسترسی به مجموعه آلبوم‌های موسیقی‌تان قدری دشوار می‌شود، بهترین راه حل برای این مورد چیست؟ همگامسازی! اگر می‌توانید فایل‌های کاری‌تان را همگام‌سازی نمایید؛ پس در همگام‌سازی پوشه‌های موسیقی نیز مشکلی نخواهید داشت. اگر از iTunes یا سایر پخش‌کننده‌های مشابه استفاده می‌کنید؛ قدری با مشکل روبرو خواهید شد. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه همگام‌سازی بهاین مقاله سری بزنید. اما اگر می‌خواهید عملیات همگامسازی را به صورت محلی صورت دهید، می‌توانید از برنامه Cubby یا Media Roverاستفاده کنید.

مزیت همگامسازی آنلاین آن است که قادرید در همه جا به فایل‌های مورد نظرتان دسترسی بهینه داشته باشید، البته برای نیل به این مهم وجود اینترنت پر سرعت و پرداخت هزینه‌ای بابت مصرف پهنای باند نیز ضروری است؛ که گرچه ممکن است به جیب مبارک سنگین آید؛ اما به لذتش می‌ارزد.

5. هدفون‌تان را رها کرده و به یک مبدل USB و آمپلیفایر روی آورید

Ampزمانیکه از هدفون برای گوش کردن به موسیقی مورد علاقه‌تان استفاده می‌کنید، خود را از شنیدن حداکثر کیفیت موسیقی محروم ساخته‌اید. یک مبدل دیجیتال به آنالوگ (DAC) و یک دستگاه آمپلیفایر می‌تواند این مشکل را حل و فصل کند. مشکل اینجاست که از این پس یک گجت دیگر نیز باید با خود به این سو و آن سو ببرید، به همین خاطر خرید نمونه‌های کوچک‌تر منطقی‌تر به نظر می‌رسد؛ راستی زیاد نگران نباشید آنطورها که فکر می‌کنید این دستگاه‌ها گرانقیمت نیستند.

4. فهرست‌های پخش هوشمند بسازید

smart listفهرست‌های پخش هوشمند گزینه‌ای عالی است که اغلب اوقات در برنامه‌هایی چون iTunes و بسیاری دیگر از پخش‌کننده‌های موسیقی نمی‌توان آن را یافت. دلیل این چشم پوشی شاید نداشتن ایده‌ای برای این مهم است یکی از مواردی که می‌توان برشمرد، ایجاد فهرست‌های پخش هوشمند برای آهنگ‌های کمتر شنیده شده می‌باشد. ایده‌ی جالب دیگر ایجاد فهرست «بهترین‌های سال» است که حاوی آهنگ‌هایی خواهد بود که در طول یکسال گذشته بیش از همه به آن‌ها گوش فرا داده‌اید.

برای ایجاد چنین فهرست‌های هوشمندی می‌توانید از برنامه Smart Playlists استفاده کنید و از آن بخواهید تا به دنبال کلماتی خاص در بین موسیقی‌هایتان بگردد و آن‌ها را در قالب فهرست پخش آماده نماید. پس از ایجاد این فهرست اولیه؛ می‌توانید باقی آهنگ‌های مد نظر خود را نیز به این فهرست اضافه کنید.

3. کیفیت مناسبی برای آهنگ‌های خود برگزینید

bitrateبرخی از مردم گمان می‌کنند که کیفیت فایلهای موسیقی (Bit Rate) اهمیتی ندارد و از سوی دیگر عده‌ای نیز تنها به فایلهای بی‌کیفیت گوش فرا می‌دهند. باوجودی که بین یک فایل mp3 با بیت‌ریت 128 کیلوبایت بر ثانیه و یک فایل FLAC تفاوت بسیار زیادی وجود دارد، اغلب افراد نمی‌توانند به تفاوت‌های آن پی‌ببرند. به خصوص هدفونهایی که برای امور روزمره و با قیمت پایین تولید می‌شوند، قادر نیستند تا آنطور که باید و شایر کیفیت بالای برخی فایلهای موسیقی را متمایز کنند. از سوی دیگر هر چه کیفیت صوتی یک فایل موسیقی بالاتر باشد، فضای بیشتری را اشغال می‌کند که هنگام انتقال فایلها به دستگاه‌های پخش کننده، این فضای اضافی اشغال‌شده شاید مشکل‌ساز باشد. اما به شما توصیه می‌کنیم تا حد ممکل فایل‌های موسیقی خود را با فرمت Flac دانلود کنید، اگر هدفون خوبی داشته باشید حتما تفاوت را احساس خواهید کرد.

2. هدفونهای خود را تعویض نمایید

headphoneهدفون‌های ارزان قیمت معمولا بی‌کیفیت هستند. امروزه می‌توانید با استفاده از نرم‌افزارهای تقویت صدا و کاهش نویز از یک هدفون 30 هزارتومانی به اندازه یک هدفون 300 هزار تومانی بهره ببرید. البته اگر حال و حوصله این نوع امور را ندارید و ترجیح می‌دهید به سادگی صدایی حرفه‌ای داشته باشید، به همان هدفون گرانقمیت بچسبید! برخی از برند‌های مطرح تولید کننده تجهیزات صوتی ماند زنهایزر در ایران نماینده دارند و می‌توانید از محصولات فوق‌العاده آنها استفاده نمایید.

1. به طور گروهی به موسیقی گوش دهید و آهنگ‌های جدید را با دوستانتان به اشتراک بگذارید

social musicنهایتاً، مهم‌ترین کاری که باید برای بهبود تجربه گوش دادن به موسیقی انجام دهید، گوش فرا دادن به موسیقی به صورت گروهی و اجتماعی است. شبکه‌های اجتماعی این کار را برای شما راحت کرده‌اند، بدین ترتیب می‌توانید از موسیقی‌های جدید مطلع شده و از آن‌ها لذت ببرید. راستی یادتان نرود بسیاری از سرویس‌هایی که بالاتر معرفی کردیم را می‌توانید به فیس‌بوک تان متصل کنید، و می‌توانید مطلع شوید که دوستانتان به چه موسیقی‌هایی گوش می‌دهند. یا اینکه خیلی رو راست در صفحه اصلی فیس بوک از دوستانتان بخواهید تا آهنگ‌های جدیدشان را به شما معرفی کنند. همچنین سرویس‌هایی چون Monstro، Sound Share و Turntable.fm (دسترسی به این سرویس آخری برای ایرانیان محدود است) نیز گزینه‌های خوبی برای کاویدن آهنگ‌های جدید و لذت بردن بیشتر از دنیای موسیقی است، شاد باشید!

منبع : www.organ.vcp.ir

نويسنده: حسین میرزایی تاريخ: سه شنبه 15 اسفند 1391برچسب:نحوه گوش دادن موسیقی,موسقی,موسیقی علمی فرا تر از شناخت, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

درباره وبلاگ
به وبلاگ من خوش آمدید

نويسندگان

لينکهاي روزانه

جستجوي مطالب

طراح قالب

© All Rights Reserved to organ.LoxBlog.Com | Template By: NazTarin.Com